Tricoul căpitanului Benga, scos la licitație în scop caritabil

Social Sport

Scris de Arad Obiectiv

Cei de la Red Boys Crew, una dintre brigăzile din peluza arădeană, încearcă să dea o mână de ajutor unuia dintre colegii lor, al cărui tată luptă pentru supraviețuire.

Mai exact, Ioan Ogrinci, tatăl unuia dintre băieții din Red Boys Crew, a fost diagnisticat cu glioblastom – o tumoare cerebrală difuză, agresiv-progresivă, infiltrativă.

„Din păcate, timpul se scurge împotriva familiei, iar pentru a învinge tumoarea, trebuie să se acționeze cât mai urgent. Familia domnului Ogrinci încearcă să facă tot posibilul pentru a asigura tratamentul necesar, însă au nevoie de ajutor. Tocmai din acest motiv, încercăm să punem și noi umărul, fiecare cu cât poate”, spun cei din Red Boys Crew, prietenii fiului lui Ioan Ogrinci.

Suporterii au luat legătura cu Alexandru Benga, căpitanul echipei UTA, iar acesta le-a oferit un tricou de joc de-ale sale, tricou care a fost semnat de toți colegii acestuia.

Mai departe, tricoul a fost scos astăzi la licitație, iar pornirea s-a făcut de la 350 de lei. Licitația se desfășoară pe pagina de Facebook „Red Boys Crew” și va ține până pe 17 mai, la ora 16:00. Totul este public, iar cei care doresc să liciteze o pot face printr-un comentariu la postarea în cauză, comentariu în care să fie trecută suma licitată. La finalul licitației, persoana care a oferit suma cea mai mare, va fi declarată câștigătoarea licitației și implcit a tricoului purtat de Alexandru Benga și semnat de întreg lotul Bătrânei Doamne.

Desigur, cei care doresc să-l ajute pe Ioan Ogrinci, dar care poate nu își permit să liciteze sume mari pentru tricoul lui Benga, pot face totuși donații oricât de mari sau de mici, în conturile de mai jos:

Banca Transilvania – beneficiar Ogrinci Ioan

IBAN RON: RO85 BTRL RONC RT04 7312 9401

Revolut – Sandity Isabela Roxana
IBAN RON: RO59 BREL 0005 5095 4259 0100
IBAN EURO: LT95 3250 0716 4305 3953
BIC: REVOLT21

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.