Trei urmăriți internațional au fost prinși de polițiștii arădeni la Zăbrani, Sebiș și Pecica

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Lipova, au depistat, pe raza localității Zăbrani, la data de 1 august, un bărbat de 48 de ani din aceeași localitate, urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

La data de 1 august, polițiștii S.I.C. au depistat pe raza localității Sebiș, un bărbat de 32 de ani, din Prunișor, urmărit inetrnațional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Spania au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

Împreună cu polițiștii orașului Pecica, la data de 1 august, polițiștii S.I.C. au depistat de raza localității Pecica, un bărbat de 39 de ani, din Arad, urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul acestui stat.

Toți cei în cauză au fost prezentați magistraților Parchetului de pe langă Curtea de Apel Timișoara, fiind reținuți și introduși în arestul I.P.J. Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.