Trei puștani din Vânători au furat din curtea bisericii

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Trei puștani din satul arădean Vânători, comuna Mișca, au găsit o metodă oarecum ingenioasă pentru a face rost de niște bani, furând mai mulți saci de ciment din curtea bisericii, pe care ulterior i-au vândut la mai puțin de jumătate din prețul lor.

Astfel, polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș cercetează trei tineri din localitatea Vânători, de 15, 17 și 18 ani care, în noaptea de 27/28 septembrie ar fi sustras 12 saci de ciment din curtea unei biserici de pe raza localității, pe care i-ar fi vândut pentru suma de 100 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și returmat persoanei vătămate, cei trei tineri fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.