Trei puștani au spart un local de pe Ștrandul „Neptun”, de unde au furat mai multe aparate electronice și sticle cu băuturi

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat trei arădeni, cu vârste între 17-19 ani, care, în noaptea de 4/5 aprilie, ar fi pătruns prin efracție într-un local de pe ștrandul din Arad, de unde ar fi sustras bunuri electronice (baterii externe, un playstation, un aparat foto și un smartphone) și băuturi alcoolice, pe care le-ar fi comercializat în municipiu.

În baza probatoriului administrat, doi tineri, de 18 și 19 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor trei tineri.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.