Trei ore s-au chinuit pompierii, noaptea trecută, să stingă flăcările care au cuprins o mașină hibrid în Vladimirescu

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pompierii militari arădeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spuma, o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism hibrid, staționat pe strada Horia din localitatea Vladimirescu.

La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentului bateriei aflat sub bancheta din spate a autoturismului.

Deși a fost prima intervenție de acest tip pentru pompierii arădeni, aceștia au lichidat incendiul în limitele găsite, autoturismul fiind afectat în proporție de 40%.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Este important de știut că incendiile la autoturismele de tip hibrid și electric presupun folosirea de cantități mari de substanțe de stingere și timp îndelungat. În acest caz intervenția a durat aproximativ trei ore.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.