Trei indivizi au furat motorină din camioane, la Pecica. Mai mult, aceștia au și distrus rezervoarele și anvelopele camioanelor

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Pecica cercetează trei persoane, bănuite de furt calificat.

În  urma investigațiilor efectate s-a stabilit că, în noaptea de 19/20 ianuarie, un bărbat de 38 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu o femeie și un bărbat, ar fi sustras 400 de litri de motorină din trei autocamioane de pe raza localității Pecica. Totodată, ar fi distrus rezervoarele autocamioanelor și mai multe seturi de jante cu anvelope, cauzând prin fapta lor un prejudiciu total de aproximativ 15.000 de lei.

Bărbatul de 38 de ani a fost depistat pe raza localității Reșița, fiind condus la audieri în baza unui mandat de aducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Celelalte două persoane bănuite au fost identificate, cercetările fiind continuate pentru depistarea acestora și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.