Trei camioane au intrat în carambol, pe pasajul de pe Centura Aradului, în zona CET. Șoferul celui prins la mijloc a fost rănit

Sursă imagine: Facebook/AradTraffic/Gabriel Koncz & Eugen Bora

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat din Zăbrani era cât pe ce să fie strivit între două camioane, în timp ce se afla la volanul unui camion mai mic. Acesta circula pe pasajul de pe Centura municipiului Arad, în zona CET, când camionul său a fost lovit din spate de un alt camion condus de un șofer din Ucraina.

În urma impactului, camionul mic a fost proiectat în semiremorca unui alt camion, aflat în fața sa.

Din fericire, bărbatul aflat la volanul microbuzului a scăpat cu viață, dar totuși a fost rănit și transportat la spital.

„În dimineața zilei de 3 Decembrie a.c., în jurul orei 8,10, un cetățean ucrainean, de 64 de ani, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe strada Ovidiu din Arad, sens de mers Grădiște-Vlaicu. Pe pasajul CET a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se deplasa în față, condusă de un bărbat de 57 de ani, din Zăbrani. Autoutilitara accidentată a fost proiectată în semiremorca unei alte autoutilitare, condusă de un arădean de 50 de ani. În urma evenimentului rutier, a fost transportat la spital conducătorul auto de 57 de ani. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.