Trei arădeni au fost reținuți pentru diferite infracțiuni: unul a condus beat și fără permis, unul și-a bătut tatăl și sora, iar altul a furat o sumă mare de bani

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în seara zilei de 12 octombrie, un arădean de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărului, din municipiu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat, verificările ulterioare stabilind că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

În același timp, polițiștii orașului Ineu cercetează un bărbat de 41 de ani, din localitate, care, în ziua de 12 octombrie, ar fi încălcat ordinele de protecție emise pe numele lui la data de 10 octombrie, când și-a lovit tatăl și sora.

Bărbatul avea interdicție de a se apropia de familie și locuința acestora, dar a încălcat aceste prevederi, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Acesta urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Totodată, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați, în dimineața zilei de 12 octombrie, despre un furt dintr-o societate comercială din Zomandu Nou, de unde ar fi fost sustrași 5.150 euro și 1.750 de lei.

În fapt, s-a stabilit că, în noaptea de 11/12 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin ușa neasigurată în interiorul halei, ulterior, prin forțarea ușii unui birou, ar fi pătruns în incintă, de unde ar fi sustras banii.

Investigațiile efectuate de polițiști au stabilit că autorul faptei ar fi un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.