Transferul lui Dennis Man la Parma, profitabil și pentru UTA și Atletico. Ce sume urmează să ajungă la Arad

Sursă imagine: frf.ro

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Arădeanul Dennis Man este pe cale să semneze cu Parma și să ajungă într-unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din lume. Transferul este ca și făcut, după ce chiar și patronul FCSB a anunțat că s-a înțeles cu șefii clubului italian pentru suma de 13 milioane de euro.

Ei bine, transferul lui Dennis Man la Parma este binevenit chiar și pentru cluburile care au pus umărul la formarea fotbalistului arădean. Man a fost crescut de Atletico Arad, iar apoi a ajuns la UTA, echipă de la care s-a transferat în 2016 la FCSB.

Totuși, UTA și Atletico Arad au mai păstrat câte 5,5% dintr-un eventual transfer al lui Man. Astfel, că în conturile celor două formații arădene ar urma să ajungă, după transferul fotbalistului în Serie A, în jur de 1.430.000 de euro. Adică, câte 715.000 de euro pentru fiecare.

De notat că, odată cu transferul la Parma, arădeanul Dennis Man devine fotbalistul român pe care s-a plătit cea mai mare sumă de bani pentru un transfer la plecarea din Liga 1, depășind cu 3 milioane de euro recordul de transfer stabilit atunci când Anderlecht l-a cumpărat pe Nicolae Stanciu pentru 10 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.