Traficul rutier va fi restricționat, în 31 decembrie, în jurul Peței Primăriei

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În vederea desfășurării în condiții de siguranță a concertului de Revelion din P-ța Primăriei și a focului de artificii, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat anumite restricții rutiere pentru vehicule și tramvaie pe B-dul Revoluției în zilele de 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022.

Astfel, pe sensul de circulație Teatrul Clasic Ioan Slavici – Podgoria, tronsonul cuprins între str. A.D. Xenopol și str. Romul Veliciu, traficul rutier va fi restricționat începând cu data de 31 decembrie 2021, ora 8:00 până în data de 1 ianuarie 2022 ora 1:00. Suplimentar, pe același tronson, dar începând cu ora 20:00 va fi restricționată și circulația tramvaielor.

Pe sensul de circulație Podgoria – Teatrul Clasic Ioan Slavici, tronsonul cuprins între str. Crișan și str. Horia, restricțiile rutiere se impun numai de la ora 20:00. Vehiculele care vin pe str. Episcopiei vor fi obligate să vireze stânga pe str. Horia.

Pe B-dul Vasile Milea, tronsonul cuprins între str. A. D. Xenopol și str. Nicolae Bălcescu traficul rutier va fi restricționat în noaptea dintre ani numai între orele 23:30 – 01:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.