Traficul rutier este blocat pe DN7, în zona localității Toc, din cauza unor alunecări de teren. Când este estimată degajarea drumului

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O alunecare de teren produsă în zona localității arădene Toc (comuna Săvârșin) a paralizat efectiv traficul rutier pe Drumul Național 7 (DN7 / E68). În aceste momente, câteva tone de pământ și piatră se află pe carosabil.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri – Timișoara sunt la fața locului și intervin pentru degajarea carosabilului. Drumarii estimează că traficul rutier ar putea fi reluat undeva în jurul orei 18:00.

În același timp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, maiorul George Pleșca, îi liniștește pe cetățenii din zonă cu privire la eventuale intervenții ale pompierilor sau medicilor SMURD și dă asigurări că astfel de intervenții nu vor fi afectate.

„Intervenția echipajelor ISU Arad, atât cele medicale cât și cele alocate altor tipuri de risc, nu nu este afectată. Garda nr. 2 de intervenție Birchiș va interveni până la limita unde drumul este închis. La fel și Garda nr.1 Bârzava. Echipajele medicale care preiau pacienți din zona Toc vor face deplasarea spre spitale pe drumul județean de la sud de Mureș, Toc-Săvârșin- Birchiș – Bata Ususău Lipova”, transmite maiorul George Pleșca.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.