Tot mai mulți turiști străini vizitează Parcul Natural Lunca Mureșului

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Parcul Natural Lunca Mureșului este vizitat de tot mai multe persoane din străinătate care aleg să-și petreacă și noaptea aici, fie cazându-se la Centrul de Vizitare Ceala, fie dormind în autorulote.

Din acest motiv, parcarea Centrului de Vizitare, chiar dacă nu este un loc special amenajat în acest sens, este de multe ori plină de autorulotele turiștilor străini, care se bucură de petrecerea timpului în liniștea naturii.

Pe lângă excursiile în Parcul Natural Lunca Mureșului, aceștia apreciază și utilitățile puse la dispoziție de administrația parcului.

Ne bucurăm de faptul că tot mai mulți turiști străini, dar și români, aleg să viziteze Parcul Natural Lunca Mureșului. Destinația este prezentă în două aplicații extrem de utilizate de străini, Park4night și Campercontact, devenind astfel foarte populară printre amatorii de călătorii cu autorulote”, a precizat Fulviu Moga, directorul R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.