Tomograful cumpărat de CJ Arad din fonduri europene a ajuns la Spitalul Județean

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Computerul tomograf, achiziționat de Consiliul Județean Arad prin accesarea de fonduri europene, a ajuns la Spitalul Clinic județean de Urgență Arad. Este vorba despre un CT de tip multislice, cu 128 slice-uri, aparat ce va fi într-un spațiu special amenajat, din fondurile proprii ale CJ Arad, în cadrul clădirii ambulatorului, parter (clădirea C3). Valoarea acestuia este de 2.700.000 lei. Este al treilea computer tomograf achiziționat de Consiliul județean, de la preluarea spitalului, în anul 2010.

„Strategia Consiliului Judeţean Arad este centrată pe rezolvarea problemelor comunităţii în domeniul infrastructurii sănătăţii. Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate, atât în interesul pacienţilor, cât al corpului medical. Concret, de la preluarea în administrare a spitalului, în perioada 2010- martie 2022, Consiliul Judeţean Arad a investit în domeniul medical 171.500.000,00 lei și nu ne vom opri aici. Acest nou computer tomograf este de reală necesitate și răspunde solicitărilor pacienților de realizare a acestor investigații medicale”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.