Toate cele zece ventilatoare primite de Spitalul Județean, prin Ministerul Sănătății, au fost instalate și funcționează perfect pe secțiile ATI

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad anunță faptul că toate cele zece ventilatoare pe care instituția medicală le-a primit cu sprijinul Ministerului Sănătății au fost instalate și funcționează.

Este vorba despre zece aparate de ventilație extrem de necesare pacienților diagnosticați cu virusul SARS CoV-2 (coronavirus). Aparatele medicale au ajuns la Spitalul Județean Arad la finalul săptămânii trecute, iar luni au fost instalate, toate fiind funcționale pe secțiile de terapie intensivă.

„Este vorba despre zece ventilatoare, necesare suportului vital al pacienților cu insuficiență respiratorie, în special cu infecție pulmonară. Sunt moderne, ușor de folosit și prezintă o complexitate de moduri de ventilație, ceea ce le face deosebit de utile în tratamentul pacienților diagnosticati cu virusul SARS CoV-2”, spune doctorul Cristian Nicolescu, medic șef Secție Clinică Anestezie și Terapie Intensivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.