Teoretic, locuitorii din Frumușeni ar trebui să aibă gaz din septembrie

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Potrivit autorităților, în luna septembrie a acestui an, locuitorii din Frumușeni ar trebui să aibă gaz. Anuțul a fost făcut pe pagina Primăriei Comunei Frumușeni, ca urmare a semnării de către reprezentanții Consiliului Județean Arad a autorizației pentru construirea stației de reglare și măsurare a debitului de gaz.

Vă aducem la cunoștință că astăzi, 09.02.2024, a fost semnată Autorizația de construire pentru etapa a II-a a proiectului de introducere a rețelei de alimentare cu gaze naturale a comunei Frumușeni. În cadrul acestei etape se va realiza Stația de Reglare Măsurare și Predare (SRMP) și racordul la rețeaua națională a Transgaz (care se va realiza pe teritoriul UAT Fântânele). Termenul de execuție: septembrie 2024. De asemenea, vă informăm faptul că etapa I -realizarea rețelei de distribuție din cadrul localităților Frumușeni și Aluniș este aproape de finalizare”, transmite primarul Reginald Andronic.

Teoretic, peste 1000 de branșamente ar urma să fie făcute în comuna Frumușeni.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.