vineri, 14 iunie, 2024

Tenis de masă: Maya Madar dezlănțuită la „naționalele“ U13

Distribuie articolul

După ce a câștigat aurul cu echipa CSM-ului (performanță despre care am amintit deja într-un material apărut zilele trecute), cea mai tânără mare speranță a tenisului de masă arădean, Maya Madar (12 ani) a dominat clar ultimele zile ale Campionatelor Naționale U13, desfășurate la Odorheiu Secuiesc.

Astfel, Madar a reușit să obțină titlul de campioană națională și la individual, acolo unde, la fel ca echipa CSM-ului, a câștigat la 0 toate cele 5 partide disuptate, inclsuiv finala împotriva jucătoarei Kariss Șerban (CSA Steaua).

N-a fost ultima medalie de aur cucerită, deoarece Maya a mai urcat pe prima treaptă a podiumului și în competiția de la dublu fete, unde a făcut pereche cu Nadalia Ionașcu (Rapid). Palmaresul de la aceste întreceri și l-a completat cu o medalie de bronz, obținută la dublu mixt alături de David Toro (CSS Odorheiu Secuiesc). Tot medalie de bronz la dublu mixt a obținut și o altă jucătoare a CSM-ului, Iarina Trușculescu, aceasta făcând pereche cu Sasha Marinescu (CSS Craiova).

Despre Maya Madar, oficialii clubului arădean vorbesc ca despre o sportivă cu un potențial foarte mare, capabilă să calce pe urmele celebrei Daniela Dodean. „Sunt mulțumită, a fost o competiție foarte frumoasă și reușită pentru mine și colegele mele. Am jucat foarte bine, chiar nu mă așteptam să domin atât de tare competiția, mai ales că au fost Campionate Naționale și aici au venit cele mai bune jucătoare din țară, dar sunt fericită că a ieșit așa. Dedic rezultatele familiei mele, care mă susține mereu, antrenorilor mei de la club și sper să fac o figură frumoasă și la Europene, unde îmi doresc medalie. Voi concura în toate probele și sper să fie bine” a declarat tânăra jucătoare la finalul competiției, pentru site-ul oficial al CSM Arad.

De punctat și faptul că la Odorheiu Secuiesc, în concursul individual, s-au mai calificat pe tabloul final Iarina Trușculescu și Ina Șipoș respectiv Milan Berki, Sergiu Bej și Yanis Clenciu. Cu toții sunt pregătiți de Cristian Dodean, Patriciu Muntean și Andreea Fistyulof. Palmaresul CSM Arad la această competiție a fost de 3 medalii de aur și 2 de bronz.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți