Tenis de masă: debut cu amânare și înfrângere pentru CSM în Superliga

Sursă imagine: csmarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Weekend-ul trecut echipa feminină de masă a Clubului Sportiv Municipal ar fi trebuit să debuteze în noul sezon al Superligii dar partida cu CSM Moinești a fost amânată, astfel că fetele noastre au trebuit să ia startul abia în runda secundă și asta în deplasare la un adversar foarte greu: CSM Victoria Carei, vicecampioana en titre.

Calculele hârtiei au fost respectate și gazdele s-au impus cu 3-1. Singura victorie a echipei noastre a fost adusă de Adela Strună (foto), care a învins-o cu 3-0 pe Dari Helga. Strună a pierdut la mare luptă al doilea meci jucat, 2-3 împotriva jucătoarei maghiare Madarasz Dora, numărul 86 mondial. Din păcate Andreaa Fistyulof și Daria Măguran n-au avut nicio șansă în meciurile cu Madarasz Dora respectiv ex-arădeanca Balint Bernadett, fiind învinse ambele cu scorul de 0-3.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.