Te uluiești ce minte pot avea unii… Un tânăr din Arad circula cu o mașină radiată în Germania, dar cu numerele altei mașini

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Uneori efectiv rămâi uluit când vezi ce e în mintea unora. Așa este și în cazul unui tânăr din Arad, pe care polițiștii arădeni l-au prins conducând o mașină radiată și cu alte plăcuțe de înmatriculare.

Așa se face că, Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, în dimineața zilei de 17 august, un arădean de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Condurașilor.

În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figurează radiat din circulație de autoritățile germane din anul 2020, adică de vreun an de zile, iar numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism.

Tânărul este cercetat penal.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.