Te interesează să te specializezi în agricultură ecologică?

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Dacă răspunsul este „da”, participă la sesiunea de informare organizată în platforma electronică Zoom, în data de 21 mai de la orele 11.00.

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin Facultatea de  Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului organizează, în cadrul proiectului ORGFARM, sesiunea online în care vor fi prezentate rezultatele proiectului.

Vei afla cum poți dobândi o nouă competență în agricultura ecologică, cum pot fi valorificate aceste produse pe piața online, ce strategii de marketing se pot utiliza și multe alte informații.

Proiectul, finanțat prin programul Erasmus +KA202 se derulează în parteneriat cu agenți economici din Turcia și Italia.

Cei care vor să participe în direct la discuții, sunt invitați să confirme  participarea până la data de 20.05.2021 la adresele de email: etigan@yahoo.com, pentru a primi link-ul de logare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.