Târg de „Bunătăți Arădene”, la Consiliul Județean

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 9-10 iulie, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean organizează Târgul de Bunătăți Arădene, un eveniment dedicat produselor culinare din județul Arad.

Consiliul Județean își propune ca în perioada evenimentului atmosfera să fie animată de artiști locali, iar producătorii prezenți în standuri să prezinte o ofertă culinară 100% arădeană.

,,În această vară vom avea din două în două săptămâni evenimente pe platoul din fața Consiliului Județean. Am promis asta arădenilor și ne îndeplinim promisiunea pentru că e important să ducem mai departe această tradiție, pe care am împământenit-o de câțiva ani, de a oferi un spațiu de prezentare și vânzare pentru producătorii arădeni. În această vară târgurile vor fi tematice, iar sezonul îl încheiem la 1 octombrie cu un eveniment pe care ni-l dorim de anvergură internațională și în care vom implica și partenerii noștri străini”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.