Tânăr din Vânători, reținut pentru furt calificat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din Zerind au fost sesizați, în data de 18 decembrie, despre un furt din garajul unui imobil din localitatea Satu Nou.

Fapta s-a săvârșit în noaptea de 17/18 decembrie, dintr-un autoturism parcat în garaj, în care s-a pătruns prin efracție, fiind sustrași 2.500 lei și 100 de euro.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș și ai Secției 3 Rurală, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Vânători, bănuit de săvârșirea faptei.

A fost recuperată o parte din suma de bani sustrasă, tânărul în cauză fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta a fost prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș în vederea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.