TAG Heuer a anunțat noi ceasuri inteligente Golf Edition și Sports Edition

Sursă imagine: TAG Heuer

Tech

Scris de T.F.

Compania elvețiană TAG Heuer a anunțat noua sa gama de ceasuri inteligente Connected Caliber E4. Seria Connected Caliber E4 este compusă din trei modele. Ceasurile inteligente TAH Heuer, ca de obicei, vizează gama superioară a spectrului de consumatori și vin cu etichete de preț mari. După cum este de așteptat, toate sunt destul de scumpe, opțiunea de 42 mm fiind cea mai ieftină, la prețul de 2.350 de dolari.

Gama de ceasuri inteligente TAG Heuer Connected Caliber E4 a fost anunțată anul trecut. Cele trei noi modele Connected Caliber E4 lansate în acest an sunt: TAG Heuer Sports Edition, Tag Heuer Golf Edition și smartwatch-ul standard TAG Heuer Connected Caliber E4 potrivit GizmoChina.

TAG Heuer Connected Caliber E4 42 mm are o carcasă din titan negru. Dedicat utilizării normale atât pentru bărbați, cât și pentru femei (dimensiunea carcasei de 42 mm), acest ceas urban, sportiv și elegant, complet negru, este ceasul inteligent perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Modelul de 42 mm are un afișaj de 1,28 inch și un panou aproape fără ramă, cu protecție din sticlă Sapphire Dome. Ecranul este un OLED cu o rezoluție de afișare de 416 x 416 pixeli. TAG Heuer Connected Caliber E4 42 mm este cel mai ușor smartwatch de la TAG Heuer și cel mai puțin costisitor dintre cele trei modele.

TAG Heuer Connected Caliber E4 Golf Edition are același design de caroserie ca modelul simplu de 42mm. Ceasul oferă o interfață reproiectată, care este mai ușor de controlat și include hărți 2D de înaltă rezoluție de la peste 40.000 de terenuri de golf. Terenurile de golf sunt răspândite în întreaga lume, iar ceasul vă poate urmări scorul și alți câțiva parametri de golf. Este în genul modelelor Galaxy Watch Golf Edition. Ceasul vine cu două curele, una dintre ele este realizată din piele neagră cu cusături verzi, în timp ce cealaltă este o curea de cauciuc albă.

TAG Heuer Connected Caliber E4 Sport Edition este cel mai scump din serie. Costă 2.600 de dolari. Ceasul este într-un factor de formă de 45 mm, la fel ca modelele actuale Connected Caliber E4, cu o ramă ceramică în jurul ecranului OLED de 1,39 inch cu rezoluția 454 x 454px. Are și o curea de cauciuc respirabilă, astfel încât ceasul să poată fi purtat confortabil în timpul activităților sportive. Dispune de o aplicație Trail & Hiking combinată cu barometrul său pentru a evalua performanța utilizatorului.

Toate cele trei modele vor primi actualizarea Wear OS 3 când va fi lansată, potrivit companiei TAG Heuer. Ceasurile inteligente TAG Heuer Connected Caliber E4 au prețuri între 2.350 USD și 2.600 USD. Cel mai puțin scump model este versiunea de 42 mm, în timp ce ediția Sport este cea mai scumpă. Trioul de ceasuri inteligente Caliber E4 va fi lansat mai târziu în această lună, potrivit companiei elvețiene.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.