Suute de jucării contrafăcute au fost confiscate de polițiștii arădeni

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În cadrul unei operațiuni, desfășurată la nivel european și național, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, în perioada 29-31 ianuarie a.c., o acțiune de combatere a comerțului cu ilicit cu jucării, accesorii și dispozitive de siguranță pentru copii.

În urma controalelor, au fost constatate 4 situații de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală, constând în aceea că au fost puse în vânzare, fără drept, produse identice sau similare cu o marcă înregistrată, susceptibile a fi contrafăcute.

Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 460 bucăți jucării, 188 articole de îmbrăcăminte, 20 perechi încălțăminte și alte 576 bucăți accesorii, purtătoare de mărci cunoscute. Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 32.000 de lei.

În toate cele 4 cazuri au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 102, alin. 1, lit. B dim Legea 84/1998, republicată.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.