Surpriză la ICIM: din acest sezon se introduc bilete şi abonamente

Sursă imagine: baschetarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Într-o încercare constantă de a-şi mări baza de suporteri, în ultimii ani clubul arădean a lăsat intrarea liberă la meciurile echipei sale, inclusiv la finale sau meciuri de cupele europene. Din acest an însă strategia se va schimba, astfel că intrarea la meciurile echipei de baschet feminin a oraşului se va face contra cost.

Astfel, FCC UAV ICIM Arad anunţă că începând de astăzi de la prânz, fanii echipei vor putea achiziţiona abonamente online. Acestea sunt de două categorii: abonamente VIP şi abonamente normale:

Abonamentele VIP costă 500 de lei şi sunt limitate ca număr, posesorul unui asemenea abonament urmând să primească loc în zona cu scaune roşii a Sălii Polivalente. În preţul abonamentului intră şi o eşarfă pentru suporteri şi un maiou oficial de joc.

Abonamentele normale costă 200 de lei dar suporterii pot opta şi pentru o variantă cu 300 de lei, care are inclus în preţ o eşarfă pentru suporteri şi un maiou oficial de joc.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile de pe teren propriu ale echipei: amicale, Cupa României şi campionat. Deocamdată programul meciurilor amicale şi al campionatului nu a fost stabilit dar se ştie că pe 24 septembrie ICIM va juca pe teren propriu în Cupa României cu CSM CSU Constanţa.

Aşa cum menţionam, abonamentele vor fi puse în vânzare în cursul zilei de astăzi, pe platforma blt.ro. Detalii legate de momentul în care va începe vânzarea respectivă precum şi linkul pe care vor trebui să îl acceseze suporterii, pot fi obţinute urmărind site-ul oficial şi paginile de socializare ale clubului.

În ceea ce priveşte biletele la meciuri, acestea vor costa 10 lei achiziţionate online şi 15 lei la sală în ziua meciului.

Cât priveşte reducerile şi gratuităţile, copiii până la 3 ani vor avea intrarea liberă iar cei între 3 şi 14 ani vor beneficia de o reducere de 50%. De asemenea, acces gratuit vor avea şi persoanele cu dizabilităţi.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.