Suprinși în timp ce braconau, trei tineri din Grăniceri au încercat să fugă de polițiști, dar s-au răsturnat cu mașina

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de 22 spre 23 noiembrie, polițiștii orașului Chișineu-Criș, împreună cu cei ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și pădurari din cadrul AJVPS Arad, au efectuat o acțiune pe fondul de vânătoare nr.19 Șiclău-Grăniceri.

În urma activității desfășurate au fost depistați în flagrant delict în localitatea Grăniceri, 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani, toți din localitatea Grăniceri, din având asupra lor un iepure de câmp și doi câini de vânătoare. Cei 3 nu au oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, încercând să se sutrgă cu un autoturism, dar la scurt timp au pierdut controlul volanului și s-au răsturnat în afara părții carosabile.

Din verificări a reieșit că nici unul din cei 3 tineri nu deține autorizație de vânătoare și nici de arme și muniții, totodată tânărul de 24 de ani figura ca fiind în carantină la domiciliu acesta fiind sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1.000 de lei în baza Legii 55/2020 privind prevenirea și combaterea pandemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.