Sub pretextul că își caută un loc de muncă, un puștan din Arad și-a lăsat viitorul angajator fără scule și unelte de peste 6.000 de lei | VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Luni dimineața dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat prin apel telefonic despre faptul că o persoană necunoscută a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială. Echipajul de Jandarmerie direcționat la adresa indicată a fost informat de către reprezentantul societății comerciale că în cursul zilei de duminică au fost sustrase din curtea societății și dintr-un autoturism unelte folosite în construcții în valoare de aproximativ 6.000 de lei. De asemenea acesta a indicat ca posibil autor al furtului un tânăr de 19 ani din Arad, care în urmă cu câteva zile s-a prezentat la sediul societății în căutarea unui loc de muncă. Deși i-a fost făcută o ofertă acesta a plecat spunând că se mai gândește.

Însă, duminică dimineața tânărul s-a întors, a escaladat gardul și a pătruns în curtea societății comerciale de unde a sustras o drujbă, o mașină de găurit, un flex și o autofiletantă, iar la plecare a deschis un autoturism, proprietatea societății comerciale, de unde a mai sustras o trusă cu scule și un cric hidraulic profesional, creând un prejudiciu total de aproximativ 6000 de lei.

Având semnalmentele tânărului, jandarmii l-au depistat în scurt timp pe strada Cocorilor din municipiul Arad. Acesta a recunoscut că a sustras bunurile respective, însă nu le mai deține deoarece le-a vândut unei persoane necunoscute.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul nefiind încă recuperat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.