Stație de pompare nouă pentru Spitalul de Psihiatrie din Mocrea

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean a finalizat construirea Stației de pompare și a conductei de evacuare a apelor uzate, ce deservește Spitalul de Psihiatrie Mocrea și, în urma votului consilierilor județeni, a introdus în patrimoniul instituției acest obiectiv. Întreaga lucrare, constând în Stație de pompare și conductă de evacuare ape uzate, cât și un Grup de pompare apă uzată, s-a ridicat la valoarea de 212.082 lei și a fost dată spre administrare Spitalului de Psihiatrie Mocrea.

„Această investiție a fost necesară pentru obținerea în continuare a autorizației de funcționare. Vechea stație de epurare nu mai corespundea cerințelor de mediu și implica unele costuri suplimentare pentru întreținerea ei, astfel încât soluția cea mai optimă a fost această investiție”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Spitalul de Psihiatrie Mocrea este o unitate sanitară subordonată Consiliului Judeţean Arad, care asigură asistenţă medicală de specialitate pentru adulţi, deservind populaţia din judeţul Arad şi din ţară. Pentru pacienţii internaţi, spitalul asigură şi răspunde de calitatea actului medical, condiţii de cazare, igienă, alimentaţie și prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale, conform normelor aprobate prin ordin al Ministrului Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.