Start la vânzarea biletelor pentru meciul cu Hermannstadt

Sport

Scris de Giuliano Junc

După o mutare la Sibiu cu efecte mai mult decât nefericite prin prisma rezultatului, UTA revine la Oradea chiar pentru meciul contra echipei pe terenul căreia a înregistrat drastica înfrângere cu Oțelul (2-4). Era evident că echipa lui Rednic nu putea juca un meci considerat pe teren propriu chiar în fief-ul adversarului și cum varianta Mediaș nu prezenta circumstanțe mult diferite ținând cont că vorbim de o localitate tot din județul Sibiu, oficialii Bătrânei Doamne au ajuns la concluzia că tot arena „Iuliu Bodola“ din Oradea este cea mai potrivită pentru a găzdui meciul cu Hermannstadt. Sau mai exact, este locația care prezintă dezavantajele mai puțin importante la prima vedere. Într-adevăr condițiile pentru suporteri, oficiali și media nu sunt la nivelul cerut de un meci de prima ligă, terenul are și el probleme de când sezonul rece și-a intrat în drepturi dar măcar sunt condiții egale pentru ambele echipe. În plus, legat de acest ultim aspect, FC Bihor e programată în deplasare în etapa din weekend astfel gazonul nu va fi afectat și de necesitatea de a face față la două partide.

Așadar, UTA – Hermannstadt se joacă sâmbătă 2 decembrie de la ora 14:00. Programarea dar și remiza smulsă de echipă în Gruia fac să existe motive întemeiate de optimism în ceea ce privește prezența unui număr cât se poate de mare de suporteri utiști la meci. Sigur, temperaturile din această perioadă nu sunt dintre cele mai plăcute, mai ales dacă vom avea parte și de precipitații, dar poate că atmosfera festivă a Zilei Naționale se va prelungi pe tot parcursul weekendului iar fanii UTA-ei vor vedea în acest meci o oportunitate pentru o mică excursie. Echipa ar avea cu siguranță nevoie de susținerea lor deoarece meciul nu e deloc ușor. Hermannstadt, inutil să o spunem, este una dintre echipele cele mai serioase și bine organizate atât în teren cât și în afara lui, fiind o candidată certă la un loc de play-off, unul pe care îl și ocupă de fapt în acest moment, trupa lui Marius Măldărășanu aflându-se pe locul 5, cu 25 de puncte, cu 6 mai mult decât formația noastră, aflată pe poziția a 13-a.

Biletele se vând începând de astăzi de la ora 15:00 pe platforma bilete.ro și pot fi achiziționate accesând următorul link: https://www.bilete.ro/uta-arad-fc-hermannstadt/. Ca de obicei ele costă 50 lei la Tribuna 1 și 30 de lei la peluze. Copiii până în 3 ani au acces gratuit iar cei între 3 și 14 ani beneficiază de o reducere de 50%. Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum, în ziua meciului se vor găsi bilete și în format fizic la Hotel Stadion din Oradea, aflat în proximitatea locului de desfășurare a meciului.

În ceea ce-i privește pe abonați, aceștia vor avea în continuare acces la Tribuna 1 (posesorii de abonamente la tribunele I și II) și Peluza Sud (cei care au abonamente la peluze).

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.