marți, 25 iunie, 2024

Sportivii de la Tiger au venit cu medalii și de la Sighișoara

Distribuie articolul

În sala de sport „Radu Voina“ din orașul Sighișoara s-a desfășurat „Cupa Hara la karate WUKF. La această competiție au participat un număr record de peste 850 de sportivi de la 59 de cluburi din țară. port Club Tiger Arad a cucerit locul 1 în clasamentul pe cluburi cu un total de 30 de medalii,din care numai puțin de 19 titluri de campioni. cAeastă competiție a fost un ultim examen de pregatire înaintea campionatelor naționale.

Cei 20 de sportivi care au adus din nou Aradul în fruntea clasamentului general au fost: Cobiliță Tudor, Ruja Patrick, Gros Alexandru, Lăpușneanu Andrei, Stana Emanuel, Tipei Tudor, Stanciu Maria, Mihuța Miruna, Savici Mara, Dochia Alexandra, Stanciu Ioana, Sicoe Iasmina, Martinuț Sonia, Marcoș Melissa, Boleac Daphnis, Apreutesei Ovidiu, Kovacs Robert, Roscoș Richard, Sepețean Darius, Toth Aron, Meseșan Adrian, Meseșan Alexandru. Aceștia sunt pregătiți de antrenorii antrenorii Marcoș Melissa, Meseșan Adrian, Meseșan Elisabeta și Meseșan Liviu.

Sensei Meseșan Liviu s-a declarat foarte mulțumit de frumoasele rezultate obținute de sportivii săi și la această competitie foarte puternica, manifestându-și recunoștința în mod special față de părinții copiilor, pentru implicarea, încrederea si susținerea pe care le-o acordă la fiecare competiție.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți