Spectacolul „Terapie în 3”, la Teatrul de Vară Ethos

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

În această săptămână, la Teatrul de Vară Ethos se va juca super comedia „Terapie în 3”, regizată de Radu Gabriel.

Miercuri, 26 iulie, de la ora 20.00, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean Arad vor urca actorii Luminița Bucur, Oleg Apostol si Maria Radu, un trio de succes, care mereu stârnește hohote de râs, un trio care face… terapie prin comedie!

Sinopsis

O soție nefericită, un soț indecis și un psiholog nonconformist – rețeta pentru a salva o căsnicie! „Terapie în 3” este o comedie care urmărește un caz cu totul special – cel al cuplului Alma și Rareș Priceputu, care testează abilitățile și răbdarea celui mai bun terapeut…

Bilete

Prețul biletului este de 6 lei (preț întreg – adulți) și 1,5 lei (preț redus – elevi). Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.