Spectacol schimbat la Teatrul de Vară. În loc de „Ultimul Don Juan”, se va juca „Insomniacii”

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Centrul Cultural Județean Arad anunță faptul că, din motive de sănătate, spectacolul „Ultimul Don Juan”, programat să se joace miercuri, 6 iulie, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară, va fi înlocuit cu spectacolul „Insomniacii”, care îi are în distribuție pe Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu.

Persoanele care și-au achiziționat bilete pentru spectacolul „Ultimul Don Juan”, le pot folosi pentru spectacolul „Insomniacii” sau le pot returna.

Miercuri, 6 iulie, ora 20.00

INSOMNIACIIRegia: Leonid Doni, Gheorghe Ifrim, Marius Chivu

Distribuția: Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu

Sinopsis:
„Insomniacii” (comedie) prezintă trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.