luni, 15 iulie, 2024

Spectacol aniversar „Avram Iancu – 200 de ani”, în Cetatea Aradului

Distribuie articolul

Invităm arădenii la un eveniment de excepție, organizat de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean, vineri, 19 iulie, la ora 19.00, în Cetatea Aradului! O experiență muzicală de neuitat, care marchează 200 de ani de la nașterea eroului național Avram Iancu și aduce un omagiu personalității emblematice a celui care a fost intitulat Crăișorul Munților.

În cadrul concertului vor evolua nume mari ale folclorului românesc: Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Sava Negrean Brudașcu, Tudor Furdui Iancu, Oana Bozga Pintea, Gelu Voicu, Andreea Voica, Bogdan Toma și, de asemenea, Florentina și Petre Giurgi. De asemenea, vor participa Ionuț Langa, Rodica Ardelean-Onița, Petrică Pașca, Edi Motan, Roxana Suciu, Alexandru Pop Zărăndean și Voichița Suba.

Evenimentul va include un recital extraordinar al Orchestrei „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Această orchestră este cunoscută pentru măiestria sa și contribuția semnificativă la promovarea și păstrarea muzicii tradiționale românești.

Gazda spectacolului va fi Iuliana Tudor, cunoscută pentru eleganța și profesionalismul său în prezentarea evenimentelor culturale.

La eveniment, intrarea este liberă, pe baza actului de identitate. Partenerul media al spectacolului este Televiziunea Română.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți