Şoimii şi Textiliştii au sărbătorit centenarul fotbalului de pe Valea Mureşului

Sport

Scris de Giuliano Junc

Vineri a avut loc la Lipova un meci de fotbal între echipele de old boys ale Şoimii şi UTA. Partida a avut rolul de a marca 100 de ani de fotbal în oraşul de pe Valea Mureşului. Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 2-2, pentru ambele formaţii înscriind câte o dublă Stoiu respectiv Flavius Pavel. Iată şi componenţele celor două formaţii:

Şoimii: Popa, Fl. Lăcătuş, C. Lăcătuş, Rusu, Schmidt, Stoiu, Zelea, Miţiţi, Todea, Polgar, Lăpădat, Czimbar

UTA: Paşcalău, Husa, Bogoşel, I. Arman, Grad, N. Varga, Mutică, R. Nagy, Ciubăncan, Fl. Pavel, Negrău (cpt). Au mai jucat: Bîlcea, Oprean, Gligor, Ştefăligă, Plisca, Mitu, Toderaş.

Evenimentul a mai fost onorat şi de prezenţa altor foşti jucători: Biro, Bedea, Şerban, A. Pavel şi Tetulea.

,,Old Boys UTA continuă să onoreze invitațiile primite din județ și din țară pentru a încânta publicul. A fost o seară de excepție și la Lipova”, a declarat Dorel Toderaș, președintele Old Boys UTA Bătrâna Doamnă.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.