vineri, 19 iulie, 2024

Polițiștii l-au prins pe bărbatul care a făcut praf un Porsche pe Calea Timișorii, după care a fugit. Tânărul era drogat cu două substanțe | FOTO

Distribuie articolul

Titlul inițial (16.10.2020): Un șofer a făcut praf o mașină pe Calea Timișorii și a fugit de la fața locului. Poliția a plecat după el | FOTO

Un șofer a cărui identitate este momentan necunoscută a făcut praf un autoturism marca Porsche pe Calea Timișorii din municipiul Arad, în zona stadionului „Motorul”.

Nu știm exact împrejurările în care s-a produs acest accident, însă martorii spun că cel care a condus autoturismul din imagini, autoturism care a „zburat” efectiv de pe carosabil și s-a oprit într-un copac, a fugit de la fața locului imediat.

Aceiași martori spun că este vorba despre o mașină cu numere străine (probabil Franța), lucru care ne trimite cu gândul fie la faptul că mașina ar fi furată, fie că documentele mașinii nu sunt tocmai în regulă, sau chiar că șoferul poate nu are permis de conducere sau că poate a consumat alcool. Evident, aceasta sunt doar niște speculații, dar ceva sigur e la mijloc, din moment ce șoferul a dispărut.

De asemenea, la fața locului au ajuns de urgență și mai multe echipaje de poliție și înțelegem că o parte din polițiști au pornit pe urmele șoferului.

UPDATE

Nu a durat mult până când polițiștii arădeni au dat de urma șoferului care și-a făcut praf mașina pe Calea Timișorii, fugind imediat de la locul accidentului. Acesta a fost prins a doua zi de către polițiști, care l-au testat imediat pentru a vedea dacă a consumat alcool și droguri, iar surpriza a venit imediat, tânărul de 23 de ani fiind depistat pozitiv cu amfetamină și cannabis.

Totuși, dincolo de ce s-a depistat în corpul tânărului șofer, martori care au ajuns la locul accidentului în seara respectivă au declarat pentru Arad Obiectiv că, în autoturism, ar fi existat și mai multe sticle de alcool. Evident, noi nu știm exact dacă tânărul a consumat sau nu alcool în combinație cu drogurile respective și nici dacă alcoolul ar mai fi rămas în corp până la momentul la care acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

„Polițiștii Biroului Rutier cercetează un arădean de 23 de ani care, în seara zilei de 16 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, a intrat în coliziune cu un stâlp metalic, după care a plecat de la fața locului.

La data de 17 octombrie, conducătorul auto a fost identificat de polițiști, fiind testat cu aparatul alcooltest și DrugTest. Testarea a indicat o valoare pozitivă pentru amfetamină și THC (cannabis), fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

 

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți