vineri, 14 iunie, 2024

Siguranța începe cu prevenția

Distribuie articolul

Sâmbătă, în contextul manifestării cultural-artistice artistice „Festivalul de muzică electronică și muzică de distracție” organizat pe stadionul din localitatea Zăbrani, jandarmii arădeni au fost prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică.

Un obiectiv important pentru jandarmi este prevenirea producerii faptelor antisociale de către tineri, în acest sens premergător, dar și pe timpul manifestărilor cultural-artistice, au fost prezenți doi specialiști din cadrul Jandarmeriei Arad, căpitan Rafael Duțoniu (ofițer în cadrul Compartimentului prevenire și combaterea faptelor antisociale) și sublocotenent Nicoleta Șiclovan (ofițer psiholog).
Cei doi ofițeri au fost în mijlocul tinerilor și au purtat discuții cu aceștia pe linia prevenirii consumului de substanțe interzise, dar și a consecințelor care apar în urma unor alegeri nepotrivite și totodată pericolul la care se expun atât ei cât și cei apropiați.

Deasemenea le-au oferit celor prezenți la activitate, pliante cu informații utile pentru prevenirea faptelor antisociale.

Aceste activități sunt desfășurate frecvent de către jandarmii arădeni cu ocazia manifestărilor cultural-artistice unde prezența tinerilor este numeroasă având ca scop protejarea tinerilor și prevenirea unor comportamente care pot pune în pericol siguranța.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți