Siguranța elevilor, prioritate a polițiștilor arădeni

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pe tot parcursul săptămânii trecute polițiștii rutieri arădeni au desfășurat zilnic acțiuni preventive de verificare a autovehiculelor care efectuează transportul elevilor la unitățile școlare pe raza întregului județ.

Scopul acestei activități este verificarea modului de respectarea a normelor rutiere și a legalității transporturilor precum și verificarea stării psihofizice a conducătorilor auto.

De asemenea, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și au fost verificați cu privire la utilizarea centurilor de siguranță.

„Ne bucurăm de faptul că nici de această dată nu au fost constate nereguli în rândul acestei categorii de șoferi și le recomandăm acestora ca și în continuare să respecte prevederile legale în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, aceste acțiuni având un caracter permanent”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.