Și Dorobanțiul se pregătește pentru introducerea rețelei de gaze naturale

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean, a semnat Certificatul de Urbanism pentru alimentarea cu gaze naturale a comunei Dorobanți. Administrația locală din Dorobanți dorește introducerea rețelei de gaz în comună, pe o lungime de 29 de kilometri și cu un număr estimat de circa 800 de branșamente.

Primarul comunei Dorobanți, Korondi-Jozsa Erika, va demara întocmirea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, căutând soluții pentru asigurarea finanțării întregii lucrări. „Apreciez colaborarea foarte bună cu Consiliul Județean Arad, nu doar în ceea ce privește rețeaua de gaz, ci și în alte proiecte. Vom încerca să obținem finanțare pentru extinderea rețelei de gaz prin Programul «Anghel Saligny» și ne dorim să începem cât mai repede lucrările”, a afirmat doamna primar Korondi-Jozsa Erika.

„Extinderea rețelei de gaz în județ înseamnă dezvoltare și confort pentru comunitate. Această investiție reprezintă o facilitate în plus pentru posibilii investitori, implicit crearea de locuri de muncă și creșterea calității vieții. Îndemn administrațiile locale să demareze întocmirea documentației necesare pentru extinderea rețelei de gaz, pentru a găsi cât mai repede soluții de finanțare a lucrărilor”, a completat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.