Și-a lăsat portofelul plin cu bani și carduri în mașină și a intrat în Dedeman. Când s-a întors, evident, cineva deja îl furase, dar polițiștii l-au găsit pe hoț

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați ieri, în jurul orei 11:15, despre faptul că, în incinta unui magazin de bricolaj de pe Calea Aurel Vlaicu, unui bărbat i-ar fi fost sustras un portmoneu cu 7.000 de lei, carduri bancare și documente personale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că proprietarul, în timp ce se afla în magazin, și-ar fi lăsat portmoneul nesupravegheat, moment în care, un arădean de 45 de ani i l-ar fi sustras.

Portmoneu și conținutul acestuia au fost recuperate și predate proprietarului, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru furt.

„Atragem atenția tuturor arădenilor să-și supravegheze bunurile personale atunci când se află în locuri aglomerate, la cumpărături, participă la manifestări sportive, culturale, religioase și în mijloacele de transport în comun. De asemenea, să nu lase la vedere, în autoturismele parcate, niciun bun de valoare, document de identitate sau ale vehiculului”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.