Și-a făcut de cap, reușind să fure tot ce i-a căzut în mâini, în mai multe rânduri, din mai multe locații de pe Ștrandul „Neptun”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un bărbat de 34 de ani, din Arad, pentru mai multe furturi din societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că acesta, în noaptea de 23/24 iulie 2021, în noaptea de 30/31 iulie și în ziua de 1 august, ar fi prin pătruns prin folosirea de chei adevărate și forțarea ușii de acces în două societăți comerciale și o căsuță de vacanță din incinta ștrandului „Neptun” din Arad, de unde ar fi sustras un telefon mobil, aparat de cafea, scule de muzică, accesorii pentru plajă, baxuri de apă, băuturi răcoritoare și cafea, bani, documente și alte bunuri.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad în vederea luării unei măsuri preventive, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.