Și-a bătut iubita și a amenințat că-i dă foc casei, iar polițiștii au emis un ordin de protecție pe numele lui. A doua zi a recidivat și a fost reținut

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț cercetează un bărbat de 47 de ani din localitatea Vârfurile, care în perioada 29-30 decembrie 2021, pe fondul consumului de alcool ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și ar fi amenințat-o cu moartea pe concubina sa, totodată în ziua de 30 decembrie, acesta ar fi amenințat ca va da foc imobilului conjugal.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie.

În seara zilei de 30 decembrie, bărbatul nu a respectat măsura dispusă asupra sa prin aceea că a revenit la domiciliu, având un comportament recalcitrant și fiind sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.