Și-a amenințat tatăl că îl omoară și îi dă foc la casă, apoi i s-a interzis să se apropie de el. După câteva ore a fost reținut de polițiști, fiindcă nu s-a potolit

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În dimineața zilei de 8 septembrie a.c., un bărbat de 50 de ani, din Iacobini, și-a amenințat tatăl că îi dă foc la casă și îl omoară, fiind emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru amenințare.

La scurt timp îndepărtarea celui în cauză din imobil, acesta a revenit, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu, prin care îi era interzisă contactarea sub orice formă a victimei. Pe numele acestuia a fost întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.