vineri, 19 iulie, 2024

Sfârșitul săptămânii trecute vine cu un record de infracțiuni rutiere în județul Arad

Distribuie articolul

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute.

Cu o îmbibație alcoolică de 1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat în trafic, pe raza municipiului, în noaptea de 06/07 martie a.c., un arădean de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conducea sub influența alcolului: pe raza localității Hălmăgel, un bărbat de 41 de ani, din Luncșoara (0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza municipiului, un arădean de 52 de ani (0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Tot pe raza municipiului, un arădean de 65 de ani a fost implicat într-un eveniment rutier soldat exclusiv cu pagube materiale, având o îmbibație alcoolică de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, tuturor celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea srabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un minor de 16 ani a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Pilu, și un alt tânăr de 17 ani, din Drauț, a fost depistat de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

Pe raza municipiului, polițiștii de Ordine Publică au depistat un bărbat de 43 de ani, din Zădăreni, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, și un arădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

Pe D.N. 7, polițiștii din Vladimirescu au depistat un tânăr de 20 de ani, din Covăsânț, în timp ce conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Un bărbat de 52 de ani, din Zărand, a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, care, în urma verificărilor, s-a constatat că este fals. De asemenea, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Toți cei depistați sunt cercetați penal.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți