joi, 13 iunie, 2024

Sfârșit de săptămână cu peste o sută de misiuni pentru pompierii arădeni

Distribuie articolul

În acest sfârșit de săptămână (17 – 19.05.2024), pompierii militari au acționat pentru gestionarea optimă a celor 101 situații de urgență produse la nivelul județului Arad. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 97 solicitări.

Totodată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea a 2 incendii, precum și în alte 2 situații în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cele două incendii izbucnite în acest sfârșit de săptămână au fost înregistrate la un mijloc de transport și la un garaj din municipiul Arad. Incendiile au fost stinse prompt, suprafețele afectate fiind mai mici de 20 mp, în urma acestora rezultând strict pagube materiale.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți