Serviciul de distribuire a facturilor de apă și de canalizare pentru Municipiul Arad și câteva localități a fost externalizat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad anunță că începând cu facturile de apă si de canalizare emise în luna noiembrie, distribuirea se va face la domiciliul clienților de către o firmă specializată.

Serviciul a fost externalizat pentru Municipiul Arad și următoarele localități: Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Horia, Livada, Sânleani, Zimandul Nou, Zimand Cuz, Andrei Șaguna, Zăbrani, Neudorf, Aluniș, Frumușeni, Fântânele, Șagu, Cruceni, Vinga, Mănăștur, Mailat, Iratoș, Variașu Mare, Variașu Mic.

Dacă apar situații în care consumatorii nu primesc facturile, aceștia sunt rugați să sesizeze telefonic Compania de Apă Arad la numărul 0257/270843 – Biroul Abonați sau prin email: info.factura@caarad.ro.

Plata facturilor se poate face la punctele de încasare Paypoint si Un-doi Centru de plăți, la casieriile Companiei, online – pe pagina de internet www.caarad.ro accesând link-ul către pagina de plată – PLATA DIRECTA FACTURA , prin plată directă prin aplicație bancară- la BCR, Banca Transilvania si Reiffeisen sau la aparatele multifucționale BCR.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.