Serie nouă pe buletinele eliberate în Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidență  anunță că începând de săptămâna trecută, Aradul are o nouă serie pe cărţile de identitate. Pentru că a fost epuizată seria iniţială, AR, Ministerul Afacerilor Interne a alocat o nouă serie pentru documentele de identitate eliberate de formaţiunile de Evidenţă a Persoanei Arad.  Este vorba despre seria ZR. Astfel, toți cei care îşi schimbă domiciliul, se căsătoresc, divorţează, îşi schimbă numele pe cale administrativă sau obţin pentru prima dată acte de identificare, primesc buletine cu noua serie.  Primul număr alocat a fost 000100.

Facem această precizare întrucât multe dintre persoanele cărora li s-au eliberat cărţi de identitate în această perioadă s-au întors la ghişee pentru a sesiza “eroarea”.

La nivelul județului Arad s-au eliberat până acum circa 2500 de cărţi de identitate noi cu seria ZR.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.