Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie de la „Județean” se reorganizează

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a solicitat Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad un aviz epidemiologic de funcționare pentru reorganizarea Secției Clinice Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

„În toamna anului trecut, datorită numărului mare de pacienți diagnosticați cu virusul SARS CoV-2 care au necesitat terapie intensivă am fost nevoiți să relocăm Secția de Anestezie și Terapie Intensivă II în incinta Secției Clinice Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, rămânând funcțională doar Baza de Tratament. Pentru a asigura tratamentul în regim de spitalizare continuă, pentru pacienții care necesită recuperare medicală am decis să alocăm 12 paturi în clădirea principală din strada Piața Mihai Viteazul, aflată în vecinătatea Bazei de Tratament”, a precizat ec. Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.