Se toarnă stratul de uzură pe drumul Sânpetru German-limită județ Timiș

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ritm susținut pe tronsonul de drum județean Sânpetru German-limită județ Timiș (spre comuna Gelu), unde s-a ajuns la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt. Acest drum este construit de la zero, până în prezent fiind finalizate atât fundația, cât și stratul de legătură.

„Acest drum, aflat în prelungirea podului Pecica – Sânpetru German, reprezintă o nouă legătură a Aradului cu județul Timiș, care va însemna o nouă perspectivă de dezvoltarea economică a regiunii, facilitează mobilitatea forței de muncă și creează punți între comunități”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Sânpetru German – limită județ Timiș are lungimea de 7,4 km, finanțarea este din fonduri europene, iar costurile se ridică la circa 3 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.