Se pun în vânzare biletele pentru UTA-Clinceni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Sport

Scris de Arad Obiectiv

UTA va da piept, vineri, de la ora 17:30, cu probabil cea mai slabă echipă din acest sezon de Liga 1. Ne referim, evident, la cei de la Academica Clinceni, formație care se află pe ultimul loc în clasament și care are cea mai slabă apărare a campionatului, cu 61 de goluri primite, respectiv al doilea cel mai slab atac, cu doar 19 goluri marcate, după 27 de etape.

Formația din Clinceni vine la Arad după șapte înfrângeri consecutive, fiind singura echipă care nu a acumuluat nici măcar un punct în 2022.

Astfel, clubul UTA va scoate la vânzare biletele pentru partida de vineri, de pe Arena „Francisc Neuman”, încă de astăzi. Vânzările se vor face online, pe site-ul www.uta-arad.ro, începând cu ora 16:00.

Astfel, dacă nu vor fi achiziționate toate biletele scoase la vânzare online, fanii vor avea șanse să își achiziționeze bilete fizic, de la stadion, după următorul program:

– Joi – între orele 16:00 și 19:00;

– Vineri – între orele 10:00 și 13:00, respectiv între 14:00 și 17:00.

Prețul biletelor este de 30 de lei în Peluza „Iosif Petschovsky”, 45 de lei la Tribuna II sau 60 de lei la Tribuna I „Coco Dumitrescu”. Copiii cu vârste între 3 și 13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, însă aceste bilete reduse pot fi cumpărate doar la Arena „Francisc Neuman”, nu și online.

De asemenea, din cauza situației pandemice, accesul pe stadion se va face doar pe baza unor brățări, iar aceste brățări vor fi eliberate de către reprezentanții clubului UTA în baza certificatelor verzi sau a testelor COVID negative. Cei care nu au certificate verzi, își pot face teste antigen (teste rapide) la Arena „Francisc Neuman”, puse la dispoziția fanilor de către club.

Programul de eliberare al brățărilor pentru accesul la meci este următorul:

– Joi – între orele 16:00 și 19:00;

– Vineri – între orele 10:00 și 13:00, respectiv între 14:00 și 17:00;

Programul pentru testarea antigen este:

– Joi – între 16:00 și 19:00;

– Vineri – între 14:00 și 17:00.

Totuși, reprezentanții Bătrânei Doamne îi îndeamnă pe fani să își ridice brățările în ziua de joi sau în ziua de vineri până cel târziu la ora 15:00, pentru a fi evitată aglomerația.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.