joi, 30 mai, 2024

Se pun în vânzare bilete pentru meciul UTA-Rapid

Share

Conducerea clubului UTA a luat, săptămâna trecută, decizia de a scoate la vânzare pachete cu bilete combinate la meciurile pe care Bătrâna Doamnă urma să le dispute în compania celor de la Gaz Metan Mediaș și Rapid București.

Ei bine, nu toate aceste pachete scoase la vânzare de club au fost vândute înaintea partidei cu formația medieșeană, meci care s-a disputat sâmbătă, de la ora 12:00, pe Arena „Francisc Neuman”, câștigat de formația arădeană cu scorul de 4-0.

Astfel, locurile libere rămase pe Arena „Francisc Neuman” pentru partida cu Rapid, partidă ce se va disputa sâmbătă (9 aprilie), de la ora 20:30, vor fi scoase la vânzare începând de astăzi, de la ora 12:00.

Deocamdată, biletele se vor vinde exclusiv online. Având în vedere adversitatea dintre fanii celor două formații, este puțin probabil ca biletele să nu se epuizeze foarte repede, astfel că nu se știe exact dacă vor mai rămâne tichete și pentru a fi puse în vânzare și fizic, la stadion, în zilele următoare. Așadar, dacă vreți să fiți siguri că veți avea acces pe Arena „Francisc Neuman” la partida de sâmbătă seara, cel mai bine ar fi să încercați să vă achiziționați tichete online, astăzi, începând cu ora 12:00.

Biletele vor fi disponbile pe www.uta-arad.ro, la secțiunea „Ticketing”.

Prețul biletelor va fi următorul:

– Paluza „Iosif Petschovski” – 30 lei;

– Peluza Sud – 30 lei;

– Tribuna II – 45 lei;

– Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 60 lei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți