Se poate! Compania arădeană Clever Solutions Point a finalizat cu succes lucrările de extindere a UPU, chiar cu jumătate de an înainte de termen

Sursă imagine: CriticArad.ro

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Lucrările de extindere a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad au fost finalizate în aceste zile, cu succes. Aceste lucrări au fost executate chiar de către o companie arădeană din domeniul construcțiilor, fiind vorba despre Clever Solutions Point. Contrar așteptărilor și contrar imaginii pe care o au în general companiile din domeniu, cei de la Clever Solutions Point au reușit și să facă o lucrare de calitate, dar și să finalizeze lucrările cu aproape jumătate de an înainte de termenul stabilit, ceea ce foarte rar se întâmplă când vine vorba despre lucrările publice.

Valoarea proiectului de extindere a UPU a fost de 5 milioane de lei, iar termenul de execuție era estimat la 12 luni, însă constructorul a finalizat totul în șase luni și jumătate. Suprafața totală a noii clădiri este de 617 mp, dublând practic spațiul „Urgențelor”. Noua „aripă” UPU va găzdui vestiare, cameră curățenie, camere de sterilizare, cameră ecograf, camera pregătire CT, cameră tehnică computer tomograf, camera Tomografului, cameră control CT, grupuri sanitare pentru pacienți, grupuri sanitare separate pentru persoane cu dizabilități, cameră pentru persoane decedate, magazii.

Oficial, recepția se va face în luna ianuarie, dată fiind perioada sărbătorilor, dar lucrarea în sine este gata și conducerea CJ Arad a făcut deja o „inspecție” a acestora.

Galerie foto realizată de colegii de la www.CriticArad.ro:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.